Mért nem engedi crackelni a F1 2010 -et?
Figyelt kérdés
Csak gondolom így tudom megoldani hogy tudjak játszani vele ha crackelem, de nem engedi..
Léci valaki tudna nekem egy megoldást,win 7-em van.
Már rég szeretnék vele játszani. :"(
2011. aug. 23. 11:44
1/14 anonim válasza:
Igen,csak úgy tudod,ha nem eredeti a játék. Ugyanoda másold a cracket,ahol az eredeti indítófájl van.
2/14 A kérdező kommentje:
Jó meg van de mért irja hogy a f1 2010 müködése leált??
2011. aug. 23. 12:35
3/14 anonim válasza:
Minden fájlt bemásoltál? Kettő van.
5/14 anonim válasza:
Próbáld meg több helyről indítani. Úgy értem,hogy ne az asztali parancsikonnal,hanem a startmenüből vagy a játék mappájából. Ha így sem jó,akkor próbáld meg az újratelepítést. Más tippem nincs.
6/14 A kérdező kommentje:
Mindent megpróbáltam és semmi úgy tűnik nem jól jártam a win 7-tel :S
2011. aug. 23. 13:27
7/14 anonim válasza:
a játékokra mindenki tudja hogy az XP való!
Szedj le a netröl más crack-et lehet hogy a tiéd pont hibás!
et az oldalt ajánlom hozzá *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
8/14 A kérdező kommentje:
letöltöttem 3 féle cracket és nem jó.
2011. aug. 23. 14:08
9/14 anonim válasza:
DirectX frissítve? Vga frissítve? A játék mappájában kell lennie egy SecuRom Launcher fájlnak,azzal próbáltad már? Nekem is Win7-em van,de működött rajt. Bár már letöröltem,mert nem gyere be volt.
10/14 A kérdező kommentje:
Nekem nincs olyan a mappába, ez a gépem, lehet szar.
mi a baj és min tudok állítani hogy végre gémeljek, és nem tudom hogy a vga meg az a DirectX frissítve.
2011. aug. 23. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!