Driver 3 vagy GTA San Andreas vagy Black?
Figyelt kérdés
Ps2-re.2011. aug. 23. 10:07
1/19 A kérdező kommentje:
vagy esetleg tud valaki valamilyen király PS2-s játékot?
ha nem akkor ezek között válasszatok :)
2011. aug. 23. 10:16
2/19 anonim válasza:
Black szerintem nem a legjobb....Amúgy mindegyik megvan de szerintem SAn Andreas.Driver három olyan pálcikaemberes a mozgás, meg a küldetések se a legjobbak.
3/19 A kérdező kommentje:
akkor tudsz valami más jó játékot?
2011. aug. 23. 10:20
4/19 anonim válasza:
A Hitman,és a Getaway játékok elég jók!
A felsoroltjaid közül a GTA a legjobb,szerintem!
5/19 A kérdező kommentje:
köszi volt getaway-om de nem jött be,hitman meg van PC-n
2011. aug. 23. 10:35
6/19 A kérdező kommentje:
várok még választ
2011. aug. 23. 12:46
7/19 anonim válasza:
egy 100 as Top lista szerint ha te elmész egy hajó útra és csak egy ps 2-d és tudod hogy hajtörés szenvedtek csa kte éled túl egy olyan szigeten ahol egy conector van egy tv meg te a leghasznosabb választás a San andreas hiába jobb konstrukció mondjuk az FF X Metal gear solid 3 (nekem ezek kedvenc sorozatok) shadow of colossus a san andreast lehet legtovább nyüstölni . Én azt választanám ,de ha nem ilyen elven tolod akkor FF X metal gear solid 3 shadow of colossus , ico stb stn getaway szerintem is gagyi az tetszett hogy van némi kresz csak európai fejjel én beszívtam hogy jobbus utca mit pofázik a rendőr hát igen arra felé nem így megy ahol bal sávba kell menni ,de pl egyírányú utcára se hajthatsz be tényleg csak kb ennyi a poén benne
8/19 A kérdező kommentje:
inkább megadnád a választásod?
2011. aug. 23. 16:14
9/19 anonim válasza:
Ha csak ez a 3 közül San andreas ha mindenből választhatok Metal gear solid 3 ,de ez után neked utána kell nézned , mert lopakodós játék egy nagyon kemény történettel közelharcra alapozva plusz a túlélésre mész mert kb a dzsungelbe vadászod le a kígyót krokit hogy kajolj és ha végig viszed akkor bizonyos dolgok nálad maradnak az előző végig játszéásról szóval újra lehet baromkodni nem egysszer végig vihető a gém viszont nagyon szokatlan maga a fegyver váltás (lepauzálódik a játék és ott választhatsz fegyvert ) meg nagyon sok item van nálad ami elég irreálissá teszi a játékot viszont ha ezekkel nem foglalkozol akkor meg a történések eléggé reálisak maga a történet nagyon durván összefonódik a valósággal szóval picit ijesztő is ps3 as részével is sokat tolom meg ezzel is . Csak ha rászánod magad az MGS 3 ra érdemesebb a substance kiadást venni mert annak saját 3 d kamera nézete van ami nagyon hasznos és sokkal élvezetesebb tőle a gém .
10/19 A kérdező kommentje:
nem olyan rossz ez a Metal Gear Solid 3,de....még inkább várok véleményeket
2011. aug. 23. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!