Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Starcraft 2 térképek?

Starcraft 2 térképek?

Figyelt kérdés

A netről leszedtem egy pár Starcraft 2-ős térképet, de

nem tudom, hogy hová kell másolni a játék könyvtárában .

2011. aug. 22. 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen módon még nem próbálkoztam, de szerintem ugyanaz a logika mint a reply beillesztéseknél. Nézd meg valami hasonló elérési uton! C:/Users/Felhasználónév/dokumentumok/My Games

Lehet, hogy a starcarft nem a My Games mappában, hanem közvetlen a dokumentumokban van. Az "Account" almappát bontsd alá amíg nem látod az ilyen Saves, Reply és egyéb mappákat. Szerintem ha map, akkor a Maps mappa lesz itt a megfelelő a féjljaidnak. A másik lehetőség, hogy belépsz bnetre, custom game csatlakozásnál rákeresel a kívánt játékra (egész névre, vagy nevének részével is tudsz keresni) és belépsz. Azt hiszem ez elégséges. Ha mégsem akkor talán még játszani is kell vele (?) :)

2011. szept. 5. 10:39
 2/2 anonim válasza:
Nah erre a kérdésre én is szeretném megtudni a választ... Én az SC2 mappában sehol se találtam olyan alkönyvtárt ahová ezeket az AI mappokat be lehetne másolni, vagyis egyi se tűnt olyannak... Nincs olyan könyívtár sehol hogy "maps" vagy ilyesmi. Szóval remélem erre én is választ kapok
2012. jan. 13. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!