Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek elég megvenni...

Szerintetek elég megvenni csak a Lod cdkeyt, vagy kell a sima Diabloé is?

Figyelt kérdés

Diablo 2 lod cdkeyt vennék ma a hivatalos oldalról, mert Battle. Net-en szeretnék játszani. Kb 10éve a kedvenc játékom volt, most a Diablo 3 miatt megjött a kedvem újrázni.

Csak LOD-ozni szeretnék a Diablo2-t simán nem akarom tolni neten.

2011. aug. 22. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2011. aug. 22. 21:21
 12/17 anonim ***** válasza:
plusz posta amúgy nem tudom ha nem jó előre utalás még vaterával se plusz személyes tali se lehetséges hogy akarod megkapni a játékot ,de mindegy viszont így eszembe jutattad hogy nekem nem kell a gém szóval felrakom vaterára neked is sok sikert üdv !
2011. aug. 22. 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Helyesebben annyi a játék ( egészen pontos 2304 ft csak arra még megy rá a hajóztatás )
2011. aug. 22. 21:28
 14/17 A kérdező kommentje:
mint ahogy emailben is írtam nem utalok előre ismeretlen embernek.nekem tegnap mar kellett a kod, te viszont ezt nem tudtad biztositani, mivel nem vagy otps, nincs moneybookers-ed. mondtam hogy kuld te elore a sima diablo 2kodot amivel megnezhetem, hogy megy-e a battle. net, de te sem kuldted elore el nekem. ez egy bizalmi dolog.. nem tudtuk osszehozni. sajnos. amugy megvettem az oldalrol a kodot, mukodik.
2011. aug. 23. 06:50
 15/17 A kérdező kommentje:
2308ft volt. a battle.neten 14euro lett volna csak a sima d2.. szerintem linkeld a vateras cuccodhoz hogy ott mennyi az ara. a lod meg plusz tizenvalahany euro.
2011. aug. 23. 06:53
 16/17 anonim ***** válasza:
meglátom sok energiát nem tervezek belefektetni 1850 et adtam érte ,de nem játszok vele mert nem dobta fel számomra a battlenet meg az a gond nagyon sokat kell játszani én meg inkább ps3 azok szóval a guild wars jobban fekszik mert kevésbé idő igényes csak hát gondoltam ezzel anno teljes napokat játszottam csak singlevel majd most fogok meg igazság szerint az nem tetszett hogyha 3 hónapig nem lépsz be a játékba akkor kitörölnek és most ha elmegyek nyári szünet elején és végére érek haza bármi miatt akkor mi mekkérek valakit hogy lépjél már fel diablo 2 re szóval érted nem annak találták ki annak van más dolga is mint diablo hanem sok szabadidővel rendelkező embernek .
2011. aug. 23. 08:10
 17/17 A kérdező kommentje:
na ezt nem is tudtam hogy 3hónap után törölnek.. megint okosabb lettem. :)
2011. aug. 23. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!