Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Létezik ilyen játék PC-re?

Létezik ilyen játék PC-re?

Figyelt kérdés
Amiben városokat lehet építeni és bejárni TPS vagy FPS nézetben,autót,motort,helikoptert,repülőt és hajót vezetni,családokat lehet készíteni és én döntheted el hogy nézzenek ki,lehet benne úszni stb... Mondhassuk úgyis hogy én ilyen GTA,Sims és SimCity keveréket keresek aminek JÓ a grafikája és nem felülnézetes ! Köszi a válaszokat :D
2011. aug. 22. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:
hwlikopter ugyan nincs de én a sims 3 ra szavazok
2011. aug. 22. 11:22
 2/3 A kérdező kommentje:
A Sims 3 megvan,de most olyat keresek amiben vagy FPS vagy TPS nézettel lássuk a karaktert,de azért kösz.
2011. aug. 22. 11:37
 3/3 anonim válasza:

a miencraft más... ott egy random világba kezdesz és azt építesz benne amit akarsz, bányászhatsz, fátvághatsz, vadázhatsz. A grafika nem jó de annyira jó game hogy észrese veszed. De ha zavar akkor le lehet tölteni HD textúrákat. Van azért gépigénye. Innen töltsd le: ja és majd ha elindítod menny rá h force update

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. aug. 23. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!