GTA San Andreas nem indul?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a gta sa-t és meg is crackkeltem,elindul a játék,utána jön az intro stb...és mielőtt bejönne a menü annál a képnél kidob a játék és azt írja,hogy keresi a hibát ,nem jó...pedig mikor először elindítottam semmi baj nem volt,azóta pedig nem csináltam semmit a játéknál.Ha valaki tud segíteni írjon pls!!!!2011. aug. 21. 17:00
3/7 anonim válasza:
A GTASA.exe tulajdonságainál állítsd be a kompatibilitást Windows98-ra.
4/7 anonim válasza:
talán azért, mert kell hozzá az audio ami benne van a telepítésben, és te baromvoltál és next next next-et nyomtál.. kell a hang a játékhoz különben errort ír.. egyébként call of duty 2-ben is ez a szitu
5/7 Martin111222333 válasza:
Állítsd át a kompatibilitást windows 98-ra vagy windows 7-re nekem minkettővel működik
7/7 anonim válasza:
Szasztok, ha már GTA nem indul el, nekem meg az van Win7 64 bit oprendszeren, Portable GTA Sanandreas-szal, hogy elindítom a gtasa.exe fájlt, és az .exe nem válaszol, tehát nem indul, viszont egy másik gépen igen, ami ugyanúgy Win7, 64 bit.
Lehet, hogy nem bírja a gép, vagy mi lehet a probléma?
Üdvözlettel,
Z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!