Miért nem tölt a Sims 3 egy adott pontnál?
Figyelt kérdés
Mostanság kezd bedögleni a gépünk, sokszor adja be a kék halált, de persze megcsináljuk. Egyre lassabb és lassabb a gép, és néha akkor szokta beadni.
Hajnalban töltögettem le cuccokat a sims 3-hoz, és beraktam. Akkor beadta a kékhalált, és este játszani akartam. Beléptem a sims-be, oké. Mikor új családot akartam csinálni, akkor a pipára kattinottam, és töltött. DE! Itt állt meg a betöltés, nem megy se fel, se le. Annyira idegesít. :(
Gondolkoztunk azon, hogy a kék halál miatt is újra kéne rakni a gépet, de nem tudom... Ötletek?
2011. aug. 20. 09:29
1/3 anonim válasza:
Xp-ek van ugye? az szokta így megadni magát.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igen. Nem tudom pontosan, az új fajta van.
2011. aug. 20. 13:51
3/3 A kérdező kommentje:
Igen-igen. Megnéztem. Windows 7 XP
2011. aug. 20. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!