Milyen konkrét oldalon beszélhetnék 9-12 éves gyerekekkel?
Nem vagyok pedo mielött bárki ezt gondolná csak egy könyvet írok és szeretném jobban megismerni ezt a korosztályt...mármint hogy ma milyenek is az ilyen korú gyerekek...Egy-egy neveldén már jártam de az a probléma hogy sok helyen épp csak levelezni lehet...még egy fórum sincs...olyan hely kéne ahol van levelezőrendszer és fórum minimum hogy normális kommunikáció jöhessen létre...msn-re meg hasonló helyekre nem szívesen vinném át a dolgot...
Válaszokat előre is köszönöm!
Köszönöm! Ez jó ötlet:)
Persze azért még várok ötleteket!:)
Légy óvatos,mert azt olvastam,az ilyen oldalakat általában (egyébként nagyon helyesen!) figyelik a hatóságok és az esetedben említett,teljesen ártalmatlan kutatómunkával is könnyen gyanússá válhatsz,bajba keverheted magad.
...na,most én is sokat segítettem,mi?
Hát kicsit megilyesztettél! De nem úgy közeledek feléjük hogy "adok cukrot ha feljössz a lakásomra és megmutatod magad pucéran"
Szóvala zért szerintem ebből nem lehet nagy baj...
A legtöbb neveldés oldal tömve van az ilyenekkel.
Ebnevelde pl. Vagy van nagyon sok gportalos oldal is..
Csak nehogy az legyen a vége, hogy a mostani 12 évesekkel nem lehet normális kommunikációt megvalósítani. :)
Mondjuk volt egy 12 éves játékostársam egy netes játékban, és sokkal értelmesebben lehetett vele levelezni, mint az idősebbekkel. Nem is hittem el neki, hogy annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!