The Sims 3 multiplayer?
Figyelt kérdés
Nem tudom létezik-e a TS3-hoz multi.. jó lenne tudni, és ha létezik, akkor egy linket/letöltést is kérnék :)
Köszkösz
2011. aug. 19. 11:45
2/8 anonim válasza:
Szia akkor neked is mondom :D hogy én is ezt keresem mert már van létezik de ha megtalálom azt a jólinket akkor bemásolom neked.(:
3/8 A kérdező kommentje:
Jujj köszi szépen :DD
2011. okt. 22. 22:09
4/8 anonim válasza:
semmi bár nem tom hogy mikorra küldöm mert eléggé nehéz megtalálni a nyomorultat.xd
5/8 anonim válasza:
Sajnáom de erre még várnod kell:/ Azthiszem márciusban jön ki az új kiegészítő(vár a szinpad vagy valami ilyesmi) és ezzel fog egy multiplayer mod jönni.Bövebben tudsz róla olvasni: www.mysims.hu
(ha segítettem nem esik rosszul ha nyomsz egy felfelé mutató kezecskét;))
6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen :))
2011. dec. 26. 07:19
8/8 anonim válasza:
A Nintendo Wii változat tartalmaz ilyet.
Bizonyíték: https://www.youtube.com/watch?v=jFIp-6ghfIg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!