Miért nem tom telepíteni?
Figyelt kérdés
megvettem battlefield 2 comlete colletction-t.elkezde mtelepítetni, és fel akarja rakni a special rorcest.jó felrakja
utána meg jön az armoredfury, meg az europ force.de hol az alap bf2?? patchol is meg minden, de a sima bf2-őt nem telepíti.íy játsznisem tok.lécci segítsetek
2011. aug. 19. 11:21
1/5 A kérdező kommentje:
???
2011. aug. 19. 11:35
2/5 anonim válasza:
vedd meg azt külön 500 ft-ért vettem meg én is! (te$co)
500-ft komoly!
pedig rajta van a lemezen!
nyisd meg a lemezd majd keresd ki!
és azt rakd fel csak külön!
hmm... ha nincs fent az alap nem teszi fel a kigészítöt sem!
3/5 A kérdező kommentje:
jah tom csak a specialforcest tette fel, de én sem tom hogy hogyan, de am mgvan a sima unokatesómnak, pont jönnek vasárnap, ugyhogy megmondom neki h hozza le
2011. aug. 19. 11:55
4/5 anonim válasza:
Ha betetted a gépbe a lemezt akkor menj a Sajátgépbe majd keresd ki melyik meghajtón van.Katt arra jobb egérgombbal majd megnyitás.Ott kell lenni egy setup fájlnak(ha jól tudom ez a neve) és ott egyenként feltelepítheted.
5/5 A kérdező kommentje:
már megoldottam.XD
letöltöttem a battlefield 2-őt, telepítettem, mostmárcsak a patchot töltöm ,hogy tudjak vele játszani(1.5, mivel win7-em van)
2011. aug. 19. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!