Assassin's creed 2 elakadtam?
Figyelt kérdés
ott járok hogy velencében meg kell mászni egy tornyot de nem tudom melyik billentyűket nyomjam mert amelyre elvileg másznia kéne nem mászik ezio.eredeti játék és nem játékhiba.
itt egy vidi hogy melyik tornyot:
http://www.youtube.com/watch?v=xCo2wrrxlM8
2011. aug. 18. 18:49
1/5 anonim válasza:
üs be neki egyet a képébe, hátha megondolja magát, hogy veled packázhat. De a monitorra vigyáz! Anno énis végigmásztam az összes tornyot, de ijennel még nem találkoztam.Pontosabban miket nyomsz közbe, hogy nem mászik? Nekem nem volt eredeti és sikerűlt az összes torony.
2/5 anonim válasza:
Ott extra nagyot kell ugrani. Nem pc-n játszottam, de az a lényeg, hogy ugrani kell, majd nyomni a kapaszkodás gombot. nem tudom ez pc-n mi.
3/5 A kérdező kommentje:
és hogy kell extra nagyot ugrani?melyik billenytűkombinációkkal?(pc-sek írjanak légyszi)
2011. aug. 19. 06:47
4/5 A kérdező kommentje:
köszi most már megvan!volt egy küldi amelyben megmutatták hogy kell.egyébként a bal egérgomb+space+shift kombinációt kell lenyomni
2011. aug. 19. 07:20
5/5 anonim válasza:
Biztos hogy azzal kell? nekem valamiért nem sikerül egyszerre kell lenyomni vagy mi??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!