Milyen multiplayeros játékokat ismertek, amiket online is le lehet tölteni és ugy is megy?
17:47
És szerinted az hogy letöltöd a játékot,nem illegális?Amúgy mert balf@sz vagy megcsinálni ezért nem kell leszarozni.Én még a bétát teszteltem és az is tökéletesen futott egy két hibával.Beszéltem a fejlesztőkkel és kijavították ennyi.Azóta meg nézd már meg hova fejlődött.
Egyébként:
Counter Strike Source
(css.setti.info vagy aviara.ro)
COD 4 (ez megy xfire vel de ugye le kell hozzá töltened)
esetleg hogyha érdekelnek a régebbi jófajta fps ek akkor quakelive.com (itt csak egy kisebb filet kell letöltened és ott vannak az oldalon a szerverek, természetesen regelni is kell)
Battelfield egy pár része ezt csak megtalálod hogy melyikek.
MMORPG ből: AION a legjobb (szerintem) de a kolléga felsorolt párat (1. válaszoló)
Dióhéjban ennyi.
De biztosan megtalálod a játékokat itt is:
Minecraft, (15 euró megvenni a játékot de le lehet tölteni a tört/cracked verziót is...)
Runescape... Klasszikus 1996-ban volt elöször... azóta sokat változott... nehéz hozzá szokni a kezeléséhez :D
Metin2 PayToPlay feeling.. gagyi
MINECRAFT 4EVER!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!