Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Duke Nukem Forewer, Battle...

Duke Nukem Forewer, Battle For Los Angeles, Call of Duty Black OPS, F. E. A. R.3, Left 4 Dead 2? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Mindegyik el az a baj h. egy idő után kilép a játékbol,a Duke nukem forever akkor lép ki mikor kiviszem az 1 pályát az az lemegyek a liftel és ott elkezdi betölteni és kilép,a Battle For Los Angeles el se indul hibajelentést ir ki,a Call of Duty elindul tölti az első pályát (sokáig) és kilép,F.E.A.R.3 egy időután mindig kilép a játékbol,Left 4 Dead 2 elindul a játék vége az intro vidinek és kilép,mi lehet a bajuk? előre is kösz mindenki kap zöldet megigérem ha jo ha nem,de hülye beszólásoktól kiméljetek!
2011. aug. 18. 10:11
 1/9 anonim ***** válasza:
codnál mien hibaüzenetet ír ki?
2011. aug. 18. 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
1 ső vagyok probáld meg a video kártya drivert frissiteni
2011. aug. 18. 10:26
 3/9 A kérdező kommentje:
semilyet elindul a játék,és minden video benne ülök a székben lekötözve,ott egy TV-azon kiválasztom a campaingot és elkezdi betölteni 3 perc mulva kilép
2011. aug. 18. 10:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Eredeti játékokról van szó?
2011. aug. 18. 13:09
 5/9 A kérdező kommentje:
mind le van töltve
2011. aug. 18. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ez a baj. Nem ártana olykor-olykor néhány játékért fizetni a hibamentes játék érdekében.
2011. aug. 18. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
estleg uj crack ek
2011. aug. 18. 20:24
 8/9 A kérdező kommentje:
2-vel elötem azota nem vizetek játékért amiota átbasztak ! ok a torerent sokkal megbizhatob van 40 orginal pc gamem abbol csak 1 hibás és az is 46€ volt! és nem cserélték ki mikor viszavittem azt hittem a nagybátyám szétrugja az elárusito valagát,na azota torrentezek -.-"
2011. aug. 18. 20:46
 9/9 A kérdező kommentje:
uj crack bejöt thx :D
2011. aug. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!