Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a RIFT nevű...

Mi a véleményetek a RIFT nevű játékról?

Figyelt kérdés
WoW-os szemszögből nézve mennyire jó a játék? Mennyire van jól optimalizálva a hardverekhez? (Nem egy űber atom állat géppel akarok nekiindulni a játéknak).
2011. aug. 17. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:

ha minimumnak megfelel akkor elv mennie kéne bár én ati 9550 el játszotam

[link]

2011. aug. 19. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
1 ső vagyok probáld ki az aiont kis gépigény és egész jó
2011. aug. 19. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
én megvettem, igazából wowon túl enm mutatott semmi újat, 1 hónap után meguntam
2011. aug. 19. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
az Aion tenyleg jo, de gep is kell hozza
2011. aug. 19. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon jó, nekem sem durva a gépem, négy éve újítottam rajta, akkor sem a legextrábbra, de maxoson játszottam, most a full hd-s monitorom óta nem bírja a maxot, csak a midet, de így is szebb, mint a wow maxon. :D

Rengeteg dolgot lehet csinálni a játékban, nem ár, ha tudsz azért rendesen angolul különben egy csomó mindent nem fogsz érteni, mert eléggé összetett.

A soul-system állati jó!

Érdemes klánt keresni, mivel minden nagyon kényelmesen és automatizáltan működik gyakorlatilag nincs szükséged lvl 50ig szinte a kommunikációra másokkal, de van aki igényli többek közt erre is jó a klán.

50ig a max szint eléréséig gyakorlatilag megtanulod hogy megy a játék, aztán kezdődik az élet.

2011. okt. 24. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!