Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Earth 2150 The Moon Project:...

Earth 2150 The Moon Project: Nem játsza le a videókat. Mi erre a megoldást?

Figyelt kérdés
2001-es a játék, nosztalgiából raktam fel az új laptomora. Természetesen tökéletesen fut win7 alatt, csak a cutscene-ket meg az introkat nem mutatja.
2011. aug. 17. 21:20
 1/1 anonim válasza:

Tudom hogy elkéstem, de csak most vettem észre a kérdésed.

Nekem az Earth 2150 Trilogy Complete van meg. A lemezen kell lennie egy indeo codec-nek, na azt kell feltenni, és jó lesz. Ha esetleg visszanéznél :) nekem is lenne egy kérdésem: A sima Earth 2150 BP (Blue Planet) esetén a billentyűzettel scrollozás akad mint a veszedelem (érdekes, hogy az egérrel nem), a kiegészítőknél nincs ilyen probléma (MP, LS)

Nálad ez hogy van?

Amúgy ez egy méltatlanul elfeledett játék, pedig van már fejlesztett AI (akinek nem feküdne a multi). Az az igazság, hogy sokaknak túl komplex volt, és mindennek a tetejében, az LS kampány AI még csalt is (ugye, a semmiből megjelenő egységek) így nem működött a „kiéheztetés”:)

Amúgy próbáld ki a Supreme Commander FA – et, ha esetleg nem ismernéd. Ez sem mai darab de le fog kötni (főleg a multi) azt garantálom.

2014. máj. 1. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!