Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokemon celurean barlangba...

Pokemon celurean barlangba hog ylehet bejutni?

Figyelt kérdés
Tudjatok hogyan lehet bemenni a celurean barlangba?en kivittem a jatekot bajnok lettem de nem tudtam bemenni a barlangba:|hogyan kell azt tudom hogy belehet de hogyan?kossz a helpet
2011. aug. 17. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Surfel elkell menni fent a nuget híd után szélen. Ha már bajnok vagy, és elszörfölsz a barlang bejáratához, bekéne hogy engedjen. Ott lesz mewtwo..
2011. aug. 17. 16:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja tudom ott van mewtwo de az emberke meg ott van es nem enged be es ha bajnok leszek legyozon az uccso embert akk nem tudok mar menni hanem irja hogy THE END es kezdodik ujra a fomenu e snem tudok odamenni:|
2011. aug. 17. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha van valami otleted vagy amit te mondassz bajnok meg en lehet nem 1?
2011. aug. 17. 19:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Ismered azt a modot amelyben 1 kismalymot tudsz valasztani kezdesnek??mia neve annak?
2011. aug. 17. 19:09
 5/5 pancakeria válasza:
chimchar diamond es plear
2012. aug. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!