Hogyan kell a neviles részt megcsinálni a Harry potter és a főnix rendjében? Mikor együtt kell elégetni nevil növényét.
Figyelt kérdés
Próbáltam ,néztem videót is, de nekem a többiek nem segítenek akármit nyomok, és akárhova állok :/ lécci segítsetek.2011. aug. 17. 10:32
1/5 _RSQ_CZ_ válasza:
A pironiti o bübájal fog menni persze a játék ilyenkor segit és Hermionét meg Ron is segite ni fog az egér fel le mozgatásával.:) már kiakasztotam ezt :)))))))))))))
2/5 A kérdező kommentje:
úgysem megy. kb. félórája úgy próbálom. az agyamra megy-.-
nem bírnak segíteni. vagy ha mozgatják a pálcát nem piroinicóznak vagy hogy mondjam...
2011. aug. 17. 10:55
3/5 A kérdező kommentje:
oké, rendben megvan. köszönöm :) csak tovább kellett tartani :)
2011. aug. 17. 10:57
4/5 szotyi41 válasza:
jó sokat mozgatni az egérkét -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!