The Sims 3-ban hogyan lehet, a már kész simet újra fórmálni az alakját stb?
Figyelt kérdés
Probáltam, de nem sikerűlt. Lehet egyáltalán?2011. aug. 16. 13:19
1/12 anonim válasza:
a testsúját tudod megváltoztatni hogyha megveszed az életre szóló jutalmakól megveszed a testszobrászt.
2/12 anonim válasza:
Bemész a házadba és ott a fürdöszobába és ott a tükörbe lehet ( nálam ott kellett )
3/12 anonim válasza:
de ott csak a sminket és a hajat lehet megváltoztatni nem?
4/12 A kérdező kommentje:
Igen csak azokat lehet. Úgy értettem, hogy lehet az izomzatot vagy a szeme színét, a feje alakját ezekre gondoltam. Nincs valami: mondjuk csalás hogy újra tudjam tervezni, de a kapcsolat és képzettségek meg a többi megmaradjon?
2011. aug. 16. 13:48
5/12 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg programm?
2011. aug. 16. 14:27
6/12 anonim válasza:
első vagyok: én nem tudok róla hogy lenne ilyesmi program de a testszobrásszal az izomzatát tudod állítani
7/12 A kérdező kommentje:
Erre tud valaki pontosabb választ, mert nem értem igazán mit kell beírni, és mit kell csinálni?
Ha beírod a titkos kódot, majd shift-et lenyomva rákattintasz a Simre lesz olyan opció hogy Sim szerkesztése a Sim létrehozása menüben vagy valami ilyesmi. Nem mindig jön elő nekem, de általában lehet. Szomszédokon is alkalmazható. De mint tudjuk a titkos kódnak veszélye vannak.
2011. aug. 18. 13:45
8/12 anonim válasza:
Ctrl+Shift+C lenyomod és beírod azt ,h testingcheatsenabled true miután beírtad nyomj a simre és megjelenik egy olyan opció ,h sim létrehozása menü (vmi ilyesmi) és itt alakíthatod újra a simet (kiv. vámpír) viszont ha mentés előtt nem hatástalanítod a csalást felléphetnek problémák(elvileg)a simsbe (testingcheatsenabled false)
9/12 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam nem is egyszer, de hiába nem találtam olyat.
SHIFT + ENTER-el is ott se találtam olyasmit csak annyit hogy, kedvenc zene,életszakas váltás, jellemvonások váltása
más nem volt.
2011. aug. 18. 20:24
10/12 anonim válasza:
lehet hogy kieg.től függ hány kieged van telepítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!