PS3-ra kaptam egy játékot. COD: Modern Warfare 2 mennyire jó?
Hááááááát...
Nem rossz játék, csak túl van értékelve.
Olyasmi játék mint a Counter Strike PC-n.
A grafika az nem rossz. A singleplayer sem annyira.
A multival már azért vannak problémák. Nevetségesen pontosan lősz, rohantul gyorsan futsz/késelsz/tárazol.
Van egy-két nagyon idegesítő dolog benne pl: Magic bullet(átmegy a falon a golyó), teleportáló késelések, és a komolyabb játékosoknak sokkal jobb cuccaik/fegyvereik vannak ezért már alapból fölénnyel kezdenek.
Ne b+olj csak azért mert megsértettem a kis sz@ros játékodat. Én leírtam a tényeket. De ha nagyon akarod akkor meg is indokolom miért van igazam. A level system az azért szutyok mert ott van egy kezdő játékos és kevesebb esélye van azok ellen akik büdös kockák és a képük ott rohad meg a konzol előtt, míg a CS-ben a kör elején mindenki egyenlő és az dönti el hogy kinek lesz jobb fegyvere aki jobban játszik az előző körben. Skill > elpazarolt hónapok az életedből.
csókolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!