Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Halo Reach-ben miért nem adja...

Halo Reach-ben miért nem adja meg?

Figyelt kérdés
kivan játszva a halo reach és nem adja meg a 6.ik küldi achievementjét + ráadásul be sem veszi h kilenne játszva a 6.ik küldi,de megvan mind a 2 rally point is.és további küldik kész vannak. azt az achievementet sem adja meg amit kapnék mert kijátszottam normalon a játékot.mit tudnék csinálni?
2011. aug. 13. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát úgy kb. semmit. Nekem PS-n volt hasonló, AC Brotherhoodban nem kaptam meg a 3. mittudoménmire az achievmentet. Pont akkor kellett volna megadnia azt is, ami egy "fejezet" 100%-s szinkronizációjára jár. Egyiket se kaptam meg. Persze a 4-s és az 5-s megvan (tovább nem játszottam)... Írtam a Sonynak, egyből mentegetőztek, hogy az nem az ő dolguk, a kiadó hibája, stb. Persze, a Sonys trófearendszer a Ubisoft dolga. :D Na de, szerintem semmit nem tudsz tenni érte... Max próbálj meg írni az MS-nek.
2011. aug. 13. 12:00
 2/7 A kérdező kommentje:
és ha megcsinálom a küldit újra? nagyon fontos lenne mert tod halo reach achievementje amit nem ad meg az adja azt amiért kijátszottad és csomó CR-t kapsz:Dszal ha megpróbálnám lehet h jólenne?
2011. aug. 14. 08:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, még mindig nincs X360-m. Tegnap Brotherhoodban direkt megcsináltam a 3. "fejezet" utolsó pályáját, hátha megadja a trófeát, de nem történt semmi. Én azért megpróbálnám a helyedben, talán összejön. Levideóznám, és ha nem adja meg, elküldeném a Microsoftnak, hogy lássák, hogy tényleg megcsináltad, talán bentről tudnak valamit csinálni vele.
2011. aug. 14. 11:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Na megvan!!!! nem kellet ujrajátszanoma játékot,csak a 6.ik küldit!! megadta!!!ujraraktam a játékot azt végigtoltam megint a 6.ik küldit.. szóval fél óra alatt meglett.különben megnéztem halo reach dobozában van support.. ráadásul magyarországhoz is.(szóval magyarul dumálhatsz) plusz 0680 al kezdődik a szám szóval még a support is ingyenes lett volna, de szerencsére nemkellett.
2011. aug. 14. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó neked. XD
2011. aug. 14. 20:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Szurkolok h neked is sikerüljön!!! nézd meg a dobozát.. minden játéknak van supportja,ráadásul magyar is!! esetleg hivd fel a számot amit irnak.. az enyémbe 0680-al kezdőtött szal tuti h magyar és ingyenes.
2011. aug. 15. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Áh, leszarom. :D Magyar Sonysok bu.zik, aki meg megnézi a profilomat, úgyis látja, hogy a későbbi trófea megvan.
2011. aug. 15. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!