A GTA 4-et ha rendszergazdaként futtatom el tudom indítani?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy megvettem egy komplett kiadását,az episodes from liberty city elindul,de a 4 nem.beírom a kódot írja hogy aktiváció sikeres,elindítom de azt írja hogy rgsc működése leállt a windows megoldást keres a problémára de nem keres hanem magától bezárul egy idő után a hibaüzi és így semmi.csak azért kérdem mert az assassin's creed 2-nél is g.ecizett a game launcher pedig az is eredeti de azt rendszergazdaként futtattam és úgy indul,és ez is indulna szerintetek ha úgy futtatnám?2011. aug. 13. 08:32
1/4 anonim válasza:
Ha windows 7 van a gépeden akkor futtasd rendszergazdaként és XP módban.
2/4 anonim válasza:
Nem robban fel a gép, ha megpróbálod. :)
3/4 A kérdező kommentje:
rendben.amúgy win7-em van
2011. aug. 13. 13:17
4/4 A kérdező kommentje:
hát én besz@rok!!!!ez sem jó neki a pics@ba4!!!:( nem jó mindig azt írja leáll a működés
2011. aug. 13. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!