Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xboxnak vagy ps3-nak szebb a...

Xboxnak vagy ps3-nak szebb a grafikája?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyjából ugyanaz. Legalábbis én ugyanazt a játékot ha megnézem ezen is meg azon is, semmi különbséget nem látok.
2011. aug. 12. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:

Kb. semmi különbség, de általában multiplatform címek valamivel szebbek boxon (viszont azt az emberi szem alig érzékeli).

Exkluzív játékok szebbek PS3-on, meg jobbak, meg több is van, de azért ott sincs olyan hatalmas különbség, mint egy PSP és PS3 között.

2011. aug. 12. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Jelenleg nagyjából egy szinten vannak, de mivel a PS3 újabb gép, azt gondolom egyre szebbek lesznek majd a játékok, ahogy a fejlesztők jobban kiismerik a gép kapacitását és képességeit.
2011. aug. 13. 10:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyformák a játékok grafikája mindkét konzolon.

De a PS3 sokkal erősebb gépezett mint az xbox 360. meg persze egy csomó extra szolgáltatást kapsz ingyen.

2011. aug. 13. 11:26
 5/11 anonim válasza:

Lesd ezt meg és a többit is

http://www.youtube.com/watch?v=DfZBVUy8yNo&feature=related

Amúgy az Xbox 360 nak szebb szerintem de ugye ott a 3 Led es probléma . Ez 3 év után előjön a Ps 3 nak ott sárga gyűrű lesz ami ugyanaz . A Gpu leválik az alaplapról és újra kell golyózni /Reball/ A hűtést nem igazán tudták megoldani mert nagy teljesítményt "tuszkoltak " be egy kis dobozba :-)

A Ps 3 lejátssza a BluRay lemezeket is

[link]

2011. aug. 14. 08:54
 6/11 A kérdező kommentje:

a franc se tudja melyik a szebb

annyi hogy az xbox 360 kicsit világosabb a ps3 meg sötétebb

de ember legyen a talpán ha valaki tud különbséget mondani.

max full HD-ban ha félóráig elemzi az ember

de youtube videókon semmi féle képpen sem

2011. aug. 14. 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:

08:54

A sárga leddel nem tudok egyetérteni.

Annyira ritka hiba, hogy szinte nem is létezik.

60 gigás fateknél a leggyakoribb, slimnél meg kb esélye sincs előfordulnia.

2011. aug. 14. 12:13
 8/11 anonim válasza:

Ha nem hiszed járj utána a Ps 3 hibájának . A Xbox 360 Slim sem lehet már 3 lede es .... Mert csak egy led van :-) És most meg már a tápot is berakták a gépbe hurrá... A Phat Xbox 360 még stabilabb szerintem a Jasper alap lappal .

A Ps 3 alapból benne van a táp a sárga led javítás 18-20 ezer forint míg a 3 led max 10 . A Ps 3 nál a azért írtam a 3 évet mert elöregszik a paszta a Gpu felett és nem lesz megfelelő a hűtés . A Ps 3 még mindi drágább mint egy Xbox 360 .

2011. aug. 14. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Előző:

ismerem a sárga ledet, ha jól emlékszem nem is azt írtam, hogy ilyen nincs.

Csak hogy nagyon ritka!

Gyakrabban látok a metrón meztelen bandunégert, mint sárgaledes ps3-at.

Csak a 60 gigás fateknél volt gyakori hiba.

Viszont a slim boxnál is már ritka a 3 led, konkrétan nem is hallani róla.

2011. aug. 14. 19:12
 10/11 kewa1 válasza:
Xboxnak szebb a grafikája, de ezt youtuben ha rákeresel, hogy: " xbox ps3 split screen " te is láthatod
2011. nov. 14. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!