Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az xbox 360-hoz és ps3-hoz...

Az xbox 360-hoz és ps3-hoz milyen tv-t kell venni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
hááár igazából a HD-tv a legjobb...de ahhoz kell HDMI csatlakozó amit ha jól tudom az X-boxhoz nem adnak..vagyis mi nem kaptunk...De amúgy mindegy milyen tv ... csak lehetőleg ne a nagy barna dobozos old school...mondjuk ha ilyened lenne nem hiszem,hogy x-boxot vennél:) Amúgy nem kell új tv-t venni egy x-box vagy egy ps3 miatt nyugi...
2011. aug. 10. 18:42
 2/9 A kérdező kommentje:
A barna dobozos old school, hogy néz ki?
2011. aug. 10. 19:14
 3/9 A kérdező kommentje:
De egy hd tv mennyibe kerül?
2011. aug. 10. 19:17
 4/9 anonim válasza:
vegyel vagy LED TV-t vagy egy sima LCD kijelzos HD tv-t..plusz veszel hozza HDMI kabel meg xbox 360 es mehet a moka.egy kozepes meretu tv olyan 90-100 ezer forint..xboxot ma mar kapsz jasperes arcade-et olyan 25ezerer.plusz a HDMI kabel ezer forint.
2011. aug. 10. 19:21
 5/9 anonim válasza:
ja es Plazma TV-t semmikepp ne vegyel!!! annak nagyon rossz a kepe szerintem es foleg xboxhoz.. a plazma tv szinarnyalatai nagyon rosszak,na meg meg nembeszeltem a jatek felbontasanal nehany gond is akad 1-1 jateknal.
2011. aug. 10. 19:22
 6/9 A kérdező kommentje:
[link] Az ilyen tv jó?
2011. aug. 10. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem rá lehetne kötni valahogy, de nem lesz valami szép látvány :D
2011. aug. 10. 20:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm a válaszokat, de lenne még egy kérdésem. HD tv-t hol lehet venni olcsón?
2011. aug. 11. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Akárhol, ha nem a legnagyobbat szeretnéd, egy 80cm körüli már egész emberi áron van. Nézz körbe sok-sok boltban, azért hd tv-t nem érdemes egyből megvenni körülnézés nélkül. Én anno másfél hónapig csak nézelődtem meg informálódtam.
2011. aug. 11. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!