A CoD 4 Xbox 360-on vagy PC-n a jobb?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 14:54
2/7 A kérdező kommentje:
És miért? Mert én még csak Xboxon játszottam, és ott nagyon szépen futott és nagyon jó volt.
2011. aug. 10. 16:51
3/7 anonim válasza:
PC mert ha tört akkor ingyen van tört szeróra a multi :DD
4/7 anonim válasza:
Boxon a legjobbak a codok, mert nincsenek csíterek és kb ugyanúgy is néz ki. Sőt jobban is, mert pc-n az fps növelés miatt mindegyik kis csíter leveszi minimumra a grafot, csak hogy előnyhöz jussanak.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát, én pont azért adtam el az xboxomat, mert a CoD 4 és 5 (főleg az 5) már játszhatatlan volt rajta a hackerek miatt.
2011. aug. 10. 21:07
6/7 anonim válasza:
A Live-n es a PSN-n is vannak cheaterek (nem is keves) tehat ezzel a sz@r szoveggel ne gyere. A COD 4 valoszinuleg egyforma a ket platformon mivel eleg regi jatek es akkoriban az xbox nem maradt el az akkor csucs hardwarektol annyira mint most. Raadasul ra lett optimalizalva. Tehat valoszinuleg mindegy.
7/7 anonim válasza:
Ja es a grafika lebutitasa a jobb fps erdekeben nem csalas. Ha a te PC-d nem birja a 60 fps-t akkor a helyedben en is levennem a grafikat mivel minden egyes szazad masodperc szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!