Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » T! Hogy vagytok a játékokkal?...

T! Hogy vagytok a játékokkal? Melyikeket szoktad megvenni? Illetve először kipróbálod e letöltöttet mielőtt megveszed?

Figyelt kérdés
Én általába úgy csinálom, hogy kipróbálom a letöltött verziót és ha tetszik, akkor megveszem a boltba, vagy megrendelem steamen.
2011. aug. 10. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Én letöltöm a demoját
2011. aug. 10. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
mi az a megvenni?
2011. aug. 10. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Én elég sok anyagot megnézek a játékról, hazai és külföldi review-kat, értékeléseket, és utána megveszem kipróbálás nélkül. Néhány játéknál meg még csak értékeléseket sem nézek, hanem azonnal megveszem (Pl. red dead redemption, rage, mass effectek, assassins creedek, stb) Eddig még nem nagyon nyúltam mellé.
2011. aug. 10. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
én azt szoktam megvenni aminek jó a multija aminek nincs vagy szar azt letöltöm...
2011. aug. 10. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
De ha szar, minek töltöd le? XD
2011. aug. 11. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!