Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A traviant ki ismeri?

A traviant ki ismeri?

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan ember irjon aki játszik v. játszott vele.
2009. ápr. 10. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én ismerem, régebben nekem is volt falum, de már töröltem... A nyagbátyám is játszott vele, ő már szinte függő volt. Azért felkelt hajnali 3-kor, hogy megnézhesse a faluját. 20.000 phalanxa volt XD

Most meg azt vettem észre, hogy az osztályban szinte már mindenki travianozik :D

Miért kérdezted? :))

2009. ápr. 10. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Játszom vele jelenleg is.
2009. ápr. 10. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is játszottam vele kb. 1 évig.De szerencsére abbahagytam.Azért szerencsére mert az életem már teljesen a játékról szólt.Pl. korán keltem,rohantam haza,nem jártam el sehova nehogy addig megtámadjanak vagy biztonságba kellett helyezni a sereget vagy az anyagokat.Meg bosszantott,hogy amit én fejlesztettem órákig,napokig azt egy pillanat alatt tönkretették.Mióta abbahagytam szó szerint nyugodtabb vagyok,újra mászkálok mindenfelé.

Egyébként jó játék,de csak akkor érsz el benne sikereket,ha állandóan figyeled,ott vagy.És ennek hatására már ki is alakult a függőség.Mondjuk barátkozni is lehet vele (nekem innen van az egyik iwiw ismerősőm).

Én nem bántam meg,hogy abbahagytam.

2009. ápr. 10. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó játék, vagyis nekem tetszett 9 hónapig játszottam vele, amikor elkezdtem akkor még jó volt ismerkedtem a játékal, de amikor már volt 14 falum, és mindent max-ra felfejlesztettem és rengeteg katonám meg nyersanyagom volt, onnantól kezdve unalmas lett.
2009. ápr. 11. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én játszottam vele de unalmas volt.
2009. ápr. 20. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én jelenleg is játszom vele. Szerintem nagyon jó játék, csak nem szabad hagynod, hogy függő légy. De ha még nem játszottál vele, akkor egy próbát megér =)
2009. jún. 28. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!