A traviant ki ismeri?
Szia! Én ismerem, régebben nekem is volt falum, de már töröltem... A nyagbátyám is játszott vele, ő már szinte függő volt. Azért felkelt hajnali 3-kor, hogy megnézhesse a faluját. 20.000 phalanxa volt XD
Most meg azt vettem észre, hogy az osztályban szinte már mindenki travianozik :D
Miért kérdezted? :))
Én is játszottam vele kb. 1 évig.De szerencsére abbahagytam.Azért szerencsére mert az életem már teljesen a játékról szólt.Pl. korán keltem,rohantam haza,nem jártam el sehova nehogy addig megtámadjanak vagy biztonságba kellett helyezni a sereget vagy az anyagokat.Meg bosszantott,hogy amit én fejlesztettem órákig,napokig azt egy pillanat alatt tönkretették.Mióta abbahagytam szó szerint nyugodtabb vagyok,újra mászkálok mindenfelé.
Egyébként jó játék,de csak akkor érsz el benne sikereket,ha állandóan figyeled,ott vagy.És ennek hatására már ki is alakult a függőség.Mondjuk barátkozni is lehet vele (nekem innen van az egyik iwiw ismerősőm).
Én nem bántam meg,hogy abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!