Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az Assiassin...

Mi a véleményetek az Assiassin's Creed nevű játékról?

Figyelt kérdés
olvastam kritikákat de azok vagy nagyon leszólták vagy agyon dicsérték jó lenne ha olyan is írna aki játszott játszik vele
2009. ápr. 10. 01:21
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszett, még telefonon is! van egy kis prince of persia beütése egyébként, de szerintem jó játék
2009. ápr. 10. 02:43
 2/5 anonim válasza:
100%

Xbox360 platformon HD támogatással elégé megfelelt, a kihívások kissé egyszerű módja nem tesz szabaddá, hanem inkább a meglévő feladatok mint: a gyilkosságok, információk megszerzése, zászlógyűjtögetés, felderítés, és nagyjából ennyi a véghezvihető cselekvések egy keresztes kori városokban történő dolgoknak.

Assassin's Creed 2 már bejelentették.

2009. ápr. 12. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kedvenc játékom:)

Olyan gta meg prince of persia feeling, nagyon életű és még a sztorija is jó. Egy dolog ami nem tetszik az hogy monoton minden városban/városrészben ugyanazt kell csinálni lehetett volna kratívabb is de attol még számomra 9/10 a játék. Ha szereted az ehhez hasonló játékokat akkor vedd meg:)

2009. ápr. 12. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
1000%-osra értékelném.A Grafika fényévekre felülmúlja Crysist,és még a játékélmény is remekül kidolgozott.
2009. ápr. 17. 20:38
 5/5 anonim válasza:
assassin's creed 2 powa : DD
2010. jún. 26. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!