Battlefield: Bad Company 2 Multiplayerben való játszásához segítség! Bővebben lent. (? )
Feltelepítem a gamet minden simán megy CD kulcs is ok (origim van).
Singleplayer ok.
El akarom kezdeni a Multiplayer, ekkor kéri, hogy csináljak egy accountot.
Beírom e-mailemet, kívánt jelszót. Után ezt kéri szó szerint: "Enter your serial key". Ez 32 karakteres.
Ezt nem tudom, hogy hol találom!! Hová küldi, hol kell megnézni? Ebben segítsetek, és egyántalán abban, hogy mi is ez!
Ezt mivel nem tudom, és nem töltöm ki, kilépek a menüből.
Utána megint megcsinálom, ekkor már meg van jegyezve az e-mailem (amibe jött is egy EA-s levél, hogy van már fiókom), beírom a jelszót, elfogadok bizonyos "Terms of Service"-t, és utána megint kéri a "Serial Key"-t.
Pontosan ezt csinálom! Tehát arra lennék kíváncsi, hogy ezt a bizonyos széria kulcsot hol találom meg, holk ellene lenni, esetleg az EA-s accountomra küldték?
(CD Galaxis-ról rendeltem, eredeti ára 5000Ft-t ha ez szükséges. Kiskönyvet nem adtak hozzá,)
Igen, ott van a CD alatt.
Akkor így írjam be?
xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
Amúgy köszi!
Sikerült!
A CD kulcsot kellett beírni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!