Miért akad a The Witcher 2?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy jo cucc kell hozzá, de alap grafikán vinnie kellene....meg amugyis: nem mindig akad...kb 2-3 óránként jön rá ez a laggolás, de az borzaszto, és ráadásul (ha elmentem és betöltöm) de mindig ugyan annál a szakaszoknál(mintha ha 1 láthatatlan vonal lenne ott és ha azt átlépem, akad)
...Valakinek van valami ötlete? :S
2011. aug. 4. 17:01
11/12 anonim válasza:
Igazad van, tényleg nagyot csalódtam, de engem már nem érdekel, sikerült végig játszanom. Majd esetleg az 1.9.9.-es patch után teszek vele még egy próbát. :)
12/12 Koparaszt válasza:
DIrect X 11-es a játék, ha a videókátya nem támogatja, akkor szaggatás van, nekem is ez a baj. Kockás grafikával is szaggat, és jó gépem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!