Mi a véleményetek erről a játékról? Próbáltátok? Vagy ha nem, szerintetek jó lehet? Megér szerintetek 10000 Ft-ot?
Az Enslaved: Odyssey to the West egy akció-kaland játék, melynek két hőse, az ügyes harcos Monkey és a csinos, de ravasz Trip egymásra hagyatkozva igyekszik teljesíteni a pályák feladatait. A poszt-apokaliptikus környezetet szép grafikai tálalás teszi látványossá, a karaktereket és történetet pedig illik külön kiemelni az Enslaved esetében. A játékélmény egyébként afféle logikai-akcó, ahol a hack 'n slash játékok már megszokott elemei vegyülnek a gondolkodást igénylő feladatokkal.
Nekem tetszett, mondjuk azt a 10 ezer forintot egy kicsit sokkalom de megéri.
Én ahova járok,ott 9600 Ft.
És tényleg jó játéknak néz ki. De rendelni nem szeretek. Am Ps3-ra kell. A történet,és a karatkerek mellesleg oltári szerintem,főleg szinkron. A hangok is,minden. Kell ez a játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!