Hol lehet regisztrálni az originál Call of Duty 2 cd kulcsot?
Figyelt kérdés
Megvettem az origi játékot, Call of Duty 2 ( Game Of The Year Edition). De regisztrálni szeretném a cd kulcsot, ezt hol tudom megtenni ?2011. aug. 2. 15:32
1/4 anonim válasza:
ha felteszed a játékot, megkérdezi a cd kulcsod és el is menti magának, ezután tudsz nem-tört szervereken is játszani.
2/4 A kérdező kommentje:
igen. ezeket tudom. de nem szeretném hogy ha én originál szerverre járok és azt írja vissza a gép hogy a cd kulcs használatban van. ismerősömnek fúrt kiírta de ő sem tudja hogy hol kell regisztrálni a cs kulcsot :S
2011. aug. 3. 07:50
3/4 anonim válasza:
nem tudom van-e ilyen lehetőség, cod-nál még nem hallottam róla
4/4 anonim válasza:
Ha csak te használod azt a CD kulcsot (ami logikus..) akkor nem írhatja ki h használatban van.. (jó.. esetleg akkor ha kifagy a játék és rögtön vissza akarsz menni ugyanoda)
Nem tudom milyen regisztrálásra gondolsz, CB-n lehet regisztrálni ha "hivatalosan" akarsz a csapatoddal játszani, de másról nem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!