Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Postal-t hol lehet letölteni...

A Postal-t hol lehet letölteni teljes verzióba? (esetleg magyarul)

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik Postal részbe van az hogy az elején veszekszik a férfi a feleségével, és tejet kell venni meg ilyenek az első küldibe. Ez melyik részbe van?

Nem tudtok olyan oldalt vagy linket ahonnan le tudnám a fent említett Postalt (azt nem tudom h 1 vagy 2) letölteni teljes verzióba? magyarosítást találtam hozzá valahol az igaz.

Melyik postal rész volt az amit leírtam? És le lehet vhol tölteni?

(torrent is jó)

2011. aug. 2. 11:30
 1/6 Pikachúúú ***** válasza:
az 1 az pixel király a 2 az 3d am a 2-re gondolsz :D Kb minden torrent oldalon fent van (magyarokon ált még magyarul is)
2011. aug. 2. 13:04
 2/6 A kérdező kommentje:

és teljes verzióba le lehet tölteni?:D

köszi hogy megmondtad melyik akkor a Postal 2 lesz az :D

2011. aug. 2. 13:24
 3/6 A kérdező kommentje:

De a normális játékot is le lehet tölteni?

Mert én eddig csak Multiplayer mod-ot találtam

Arra gondoltam amibe azok a küldetések vannak különböző napokon : monday, Thursday, Wednesday stb...

2011. aug. 2. 13:30
 4/6 Pikachúúú ***** válasza:
tudom tudom (én csak azzal játszottam xD) én anno majomparádéról szedtem le most már más lett a neve. Vannak magyar torrent oldalakra regisztrációid?
2011. aug. 2. 14:36
 5/6 A kérdező kommentje:
nincs sajna, letöltöttem egy postalt azt a Share the pain-t de nekem a sima Postal 2 kéne mert ez a pain-es csak multiplayer :\
2011. aug. 2. 15:14
 6/6 anonim válasza:
am tudom hülye vagyok hogy egy 3-éves kérdésre választ irok
2014. febr. 9. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!