Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Teljesen ingyenes a pokerstar....

Teljesen ingyenes a pokerstar.hu-ról letoltott játék?

Figyelt kérdés
Megnéztem az oldalat és letoltottem 1 szoftvert. Az útmutatóban pedig le volt írva hogy telepítés után jön az adatlap és 1 saját számla létrehozása. Az iagazi számla vagy csak olyan szimbolikus?
2009. ápr. 7. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Létre kell hozni egy számlát, de az végülis csak a profilod lesz, nem muszáj igazi pénzzel játszani.
2009. ápr. 8. 15:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Oki köszi.Igazából még csak amatőr vagyok. CSak akkor leszel a legjobb ha a legjobakkal veszed fel a versenyt. szal alapok megvannak már csak csizszolni kell.
2009. ápr. 8. 18:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Na hát ez mégsem nekem való. :D
2009. ápr. 8. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
ien szarokkal minek játszol? xD
2009. aug. 8. 23:20
 5/5 anonim válasza:
régi kérdés, de hátha valakit érdekel. most van egy szuper ingyenes verseny a pokerstars.hu-n, 1030$ a díjazás, még a tv is reklámozza. [link] itt is lehet róla olvasni
2010. máj. 7. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!