A Mass Effect 1-2 tényleg jó játék?
Mármint mindenhol ahol megnézem, megkérdezem jónak mondják, de én még nem találtam olyan játékot amit nem szidnak. Én kerültem el a szidásokat vagy tényleg ilyen jók?
Ui: Ilyen gépen hogyan futnának?
(Csak a videókártyám rossz, de mégis ment maxon a Portal 2, Wolfenstein(2009-es), Mirror's Edge.)
CPU:Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 370 @ 2.40GHz
RAM:2,3GB
OS:Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit
Video RAM 1.0 GB
Hardware T&L:igen
Pixel Shader:4.0
Vertex Shader:4.0
Videó kártya: Intel(R) Graphics Media Accelerator HD
Ja, ja, ha szereted a sci-fi-t, emellett pedig nem veted meg a TPS-RPG keveréket, akkor az ME-kel jól el lehet lenni. Jó a sztori, a karakterek, a grafika is szép, technikailag is rendben a játék, főleg a patch-ek után. Persze negatívumokat is fel lehet sorolni, mondjuk a Mako nevű járművel néha hihetetlenül nehéz a manőverezés (főleg amikor huszadszor mászol meg egy 89 fokos emelkedőt), de a negatívumokat bőven feledtetik a pozitívumok.
Minden valószínűség szerint menni fog rajta mind a kettő.
szeméjes kedvencem! én sok játékot szidok de ezt soha nem szidtam
szedd le az összes kiegészitőt mind a kettőhöz és a 2. részt az első karakter importálásával játszd ki mert ugy hatezerszer jobb.az első rész történései teljesen ott vannak igy a 2. részben!
ha nem igy teszel, akkor a 2. részt ugy játszod végig, hogy a játék egy alaptörténet szerint veszi az eseményeken és nem ugy ahogy te! és ezerféleképen csináhatod. döntéseid nyomot hagynak. és ha nem ugy van ahogy te csináltad akkor elég rosz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!