Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield BC2 kérdéseim...

Battlefield BC2 kérdéseim lennének! (? )

Figyelt kérdés

-Steamen vagy Xfiren lehet játszani?

-A MapPack-eket már le lehet töltenni (ha van) vagy még mindig meg kell venni? Ez lehet, hogy picit hülye kérdés, de a codból kiindúlva ott is kellett mappack...

-Ha a kiegészítőjét Vietnam-ot érdemes megvenni?

Ha igen, akkor telepítésnél külön játékként telepítsem, vagy hogy?

2011. júl. 31. 14:39
 1/3 anonim válasza:
Csak eredeti cd-kulcsal tudsz játszani vele...amikor elindítod a játékot akkor az automatikusan letölti a mapokat/pach-eket!Én a Vietnam-ot megszeretném majd venni és tudtommal nemkell telepíteni csak a cd kulcsot veszed meg és ahogy belépsz a sima játékban lessz 1 kis fülecske VIETNAM felirattal arra rákattintasz beírod a vietnam-os cd-kulcsot és elvileg tudsz is játszani vele(én így tudom és így hallotam)
2011. júl. 31. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:
ha steamen veszed meg ott inditja el és tudsz játszani, de lehet retail is, vagyis hogy semmi sem kell hozzá, amikor elinditod patchel, letölt mindent, a vietnamot meg a játékon belül lehet elérni egy menüponttal, ott be kell írni a cd kulcsát, és felvan oldva, tudsz játszani.
2011. júl. 31. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:
A vietnam nagyon jó, nemcsak új pályák, hanem fegyverek és járművek is, mindenképpen megéri
2011. júl. 31. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!