Mi lehet a játék neve? Keresztes lovagok? !?
Figyelt kérdés
Régi számítógépemen volt egy játék de csak úgy volt beírva h : Keresztes lovagok.
A játék lényege az volt hogy lehetett választani ellenfelet,várat építeni,falvakat építeni,és ilyen dolgok.
Tudnátok segíteni h mi a játék eredeti neve és h esetleg honnan tudom letölteni?
2009. ápr. 7. 10:57
2/4 anonim válasza:
Igen! a Stronghold az tényleg ilyen játék teheneket kellett etetni benne meg voltak parasztok őrtornyokat is lehetett építeni volt kocsma részeg ember tűzhely és szerintem ha ez az a játék akkor van benne olyan hogy az ellenség várára döglött teheneket lehet tüzelni!nekem nincs meg játék de kéne csak haveromnak megvolt azt onnan emlékszem ezekre ˝;)!
3/4 A kérdező kommentje:
Jujj de igen ez az a játék..Köszi mind a kettőtöknek!♥♥ ;)
2009. ápr. 7. 12:58
4/4 anonim válasza:
rohadtjó játék!!!!
kár hogy anyu nem díjazta a szépen kiépített és virágzó váramat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!