Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi történt? Counter Strike 1.6?

Mi történt? Counter Strike 1.6?

Figyelt kérdés

Nah, úgy volt hogy játszok a szerveren és azt hitték csalok ezért bannoltak. Majd mikor vége volt a bann-nak felmentem. De a nevem átváltott "Egy F@sszopó Cigány Destroyal"-ra...És a pingem azóra nagyon magas. Meg az egész játék nagyon akad.

Mi lehet a baja? A Banntól van?

Előre is köszi a válaszokat!

2011. júl. 29. 17:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor legyen. Tölts le, vagy adj valami elérhetőséget ne itt beszélgessünk.
2011. júl. 29. 18:53
 12/17 anonim ***** válasza:
[link] ezen az oldalon a cs 1.6 carbon-t tudod leszedni .... a grafika is jobb és lehet hogy a pingedel sem lessz gond
2011. júl. 29. 18:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Ahogy látom az előző link, túlconfigolt, modelezett hülyeség lehet, én egy olyat töltenék a helyedbe, ami hasonló konfigolású a steameshez.

De, ha gondolod tudok olyat is, hogy Steamről ingyen letöltheted a cs 1.6ot, és ha szerveren játszol STEAM-esnek jelez, bár azért kicsit eltér az igazi steamtől.

2011. júl. 29. 18:59
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A linket tudnád küldeni?

2011. júl. 29. 19:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát milyen linket? ha A Non Steames, STEAM-e jelzős kéne az kicsit bonyodalmas és azt nem itt kéne megvitatni. Viszont sima 1.6 linket tudok adni..

DE mint tudjuk a GOOGLE a barátod`

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 29. 22:46
 16/17 anonim válasza:
55%

velem is ez volt vagyis van de én mondjuk steames vagyok

nemtudom próbáld ki ezt nekem sajna nem működik de lehet vagyis bizok benne neked fog! :) nos itt is van

inen: https://www.youtube.com/watch?v=vXS6vByGSFE

letudod huzni azt a cfg amit majd a cstrike mappába kell beleraknod

és utána na mind 1 levan irva a leirásba olvas el remélem legalább neked sikerulni fog :)

2013. aug. 18. 15:36
 17/17 anonim válasza:
akkor az LeaveGame lesz nem Destroy vagy tudja a lekvár annyi hogy Be lépsz a Cs1.6ba, Options/Keyboard és ott lent a bal alsó sarokban ott van hogy Use Default. arra click, Okozdle, /Apply és kész megyis. a Chat szine meg gondolom fekete, ha más szint akarsz akkor: con_color "szám" "szám" "szám"
2014. okt. 20. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!