Mi történt? Counter Strike 1.6?
Nah, úgy volt hogy játszok a szerveren és azt hitték csalok ezért bannoltak. Majd mikor vége volt a bann-nak felmentem. De a nevem átváltott "Egy F@sszopó Cigány Destroyal"-ra...És a pingem azóra nagyon magas. Meg az egész játék nagyon akad.
Mi lehet a baja? A Banntól van?
Előre is köszi a válaszokat!
Ahogy látom az előző link, túlconfigolt, modelezett hülyeség lehet, én egy olyat töltenék a helyedbe, ami hasonló konfigolású a steameshez.
De, ha gondolod tudok olyat is, hogy Steamről ingyen letöltheted a cs 1.6ot, és ha szerveren játszol STEAM-esnek jelez, bár azért kicsit eltér az igazi steamtől.
Köszi a válaszokat.
A linket tudnád küldeni?
Hát milyen linket? ha A Non Steames, STEAM-e jelzős kéne az kicsit bonyodalmas és azt nem itt kéne megvitatni. Viszont sima 1.6 linket tudok adni..
DE mint tudjuk a GOOGLE a barátod`
* Automatikusan eltávolított tartalom.
velem is ez volt vagyis van de én mondjuk steames vagyok
nemtudom próbáld ki ezt nekem sajna nem működik de lehet vagyis bizok benne neked fog! :) nos itt is van
inen: https://www.youtube.com/watch?v=vXS6vByGSFE
letudod huzni azt a cfg amit majd a cstrike mappába kell beleraknod
és utána na mind 1 levan irva a leirásba olvas el remélem legalább neked sikerulni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!