Milyen magyar szinkronos játékok vannak?
lehetőleg fps vagy tps legyen!
lehetőleg 2005-től!
előre is kösz ha írsz felpontozlak!
a Harry Potter és a Főnix Rendje és a Brothers in Arms Hell's Highway a 2 kedvencem! Ja meg van a S.T.A.L.K.E.R - Clear Sky ami háát nekem nem annyira jött be de az sem egy olyan rossz játék! :)
Ja és tényleg ajánlom a Harry Pottert mert nagyon jó!!! Én kivittem! Ha kell akkor privátban elküldöm a Skype-omat és akkor átküldöm a magyar Harry Potter torrentjét mert csak nCore-on van meg! ;) Van még TPB-n is de nem hiszem hogy sokra jutsz 0 seeddel... :)
hát régen kérdezted, de pl. a Chrome az FPS és az nagyon híres, mert Ganxta Zoli szinkronizálta (állítólag mocsokszarul :D de éppen ettől vicces)
aztán ott van a Mesterlövész, amit FreddyD szétfikázott, de azt leszinkronizálták érthetetlen módon
a két Drakula játék is szinkronos (Last Sactuary, és Resurrection)
a New Adventures of the Time Machine (H.G. Wells kötetének újragondolása) ez utóbbi három kalandjáték
de ha jót akarsz magadnak akkor a WarCraft 3 és StarCraft játékok szinkronjait töltöd le, mert azokat fanok készítették de messze a legjobb szinkron a hazai játékiparban, jobb mint amiket profik készítettek
ezen kívül a magyar készítésű játékok kaptak szinkront, mint a Panzers sorozat
Nem másolom ide inkább linkelem. Van rajta egy halom fps, és tps. :)
Magyar Játékszinkron Unreal Tournament 2004 is van:
Yútúbon: watch?v=w0qEvuBj8Y4&list=PLC-RyejQkp1CEhECByAdumrBHBMPmx95T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!