Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Playstation 3 vagy Xbox 360...

Playstation 3 vagy Xbox 360 éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Most készülök új konzolt venni és nem tudom eldönteni,hogy melyik legyen.Érdekelne hogy melyik konzol:

- Rendelkezik jobb extrákkal

- melyik a gazdaságosabb.

- és hogy melyik konzol hibásodik hamarabb/gyakrabban?

2011. júl. 27. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Extrák terén PS3-hoz van Move-kütyü, X360-hoz pedig Kinect. Szerintem a Kinect valamivel jobb.

Mit értesz gazdaságosság alatt? Az X360 eleve olcsóbb, illetve könnyebben tudod flash-elni, ergo a játékok nem kerülnek ezután pénzbe. PS3-mat meg pokoli nehéz feltörni.

Exkluzív játékok kb. ugyanolyan arányban vannak mindkét konzolra, az hogy melyikek jobbak az elég szubjektív. X360-ra ugye van Halo, Alan Wake, Gears of War. Ps3-ra pedig God of War, Uncharted, Heavy Rain.

Úgy tudom az Xbox 360 könnyebben hibásodik, ott van a félelmetes vörös halál (RROD). PS3-nak viszont nagy előnye, hogy tudsz rajt Blue-Ray filmeket nézni.

A Live-ról illetve a PSN-ről nem tudok nyilatkozni.

Nekem X60-om van, eddig nagyon jól megvagyok vele.

2011. júl. 27. 19:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a pontos leírás! :-D Gazdaságos alatt azt értem,hogy melyikhez olcsóbbak a játékok,kiegészítők,plusz tartozékok illetve a szervizelés.
2011. júl. 27. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Régen volt a boxnál 3LED őrület, de a mostani Slimekkel nincs gond, a PSnél pedig 1 talán a 60GBos szériánál volt némi gond, de az össze többinél semmi.

A multiplatform játékok grafikája a legtöbb játéknál, legalábbis a régi játékoknál erősen megfigyelhető, hogy valamivel jobb volt boxra, persze a különbség nem olyan borzasztó, csak egy egészen kicsit szebb a box.

Boxon fizetős a multi [link]

itt 8500 Ft 12 hónapra, az olyan 700 Ft környékén jön ki.

PS-re ingyenes, de mondhat bárki bármit igényesebb boxon a netes felület.

Van PS-höz Plusz szolgáltatás, arról linket nem igazán találtam hirtelen, de béta hozzáféréstől kezdve az akciókon át és talán ingyenes játékokat is kapnak az előfizetők, nézd meg, hogy neked megéri-e.

Nézd meg mindenképpen az exclusive játékokat, ez elég sokat befolyásol a döntésben.

[link]

[link]

Boxnál nem egészen egyértelmű a helyzet, mert van pár játék, ami megjelent boxra is és Pcre is, de attól még az konzolon exclusive. Pl: Mass Effect vagy Splitner cell convicton.

A PS előnye, hogy van benne Blu-ray meghajtó, de ezt itt Magyarországon nem hiszem, hogy sokat számít, mki letölti úgyis a netről, tisztelet a kivételnek persze.

Ha felakarod törni a konzolt, akkor a PS előnyösebb, mert nem kell hozzá semmi, hanem szoftveresen lehet törni és otthon is megcsinálhatod 0 azaz NULLA egész NULLA Ftért, bár! manapság lóf... nem történt a törés ügyében és 3.55ös FWrel rendelkező gépet találni embert próbáló feladat, persze használtan vannak, de az olyan zsákbamacskás dolog.:)

A boxot manapság feltörni kész rémálom, a slim gépeknél van már vagy 5 féle meghajtó abból 3 nem törhető talán, bár most nem néztem utánna, most jönnek ki az új dashboardok, amik vissza flashelik a meghajtót vagy az újabb már le is zárja a vezérlőchipet, kifashelteted jó drágán, 6 ezerért, de ha meghajtót kell benne cserélni akkor 15 ezer alatt nem úszod meg, elvileg jön majd talán esetleg talán vala egy xbox key nevű dolog, de ahogy láttam az új meghajtókkal ők is küszködnek, tehát macerás ... macerás nagyon feltörni a boxot, régi boxot lenne érdemes, de azzal se vagyunk előrébb, mert jön egy hónap múlva egy új dash aztán viheted flasheltetni megint.

Amúgy a szerviz költségek sokkal olcsóbbak boxon, a garanciális javításnál pedig futár hozza viszi boxnál.

2011. júl. 27. 19:39
 4/8 anonim válasza:
Én a ps3-mat ajánlanám, 1000* jobb exkluzív játékok sokkal megbízhatóbb mint az xbox sok ismerősömnek romlott el xboxja egymás után többször is. Az xbox olcsóbb de nem véletlen, én mindenképp ps3-mat vennék nekem is az van, amugy inkább fizesd rá azt a 10-20ezer forintot mithogy állandóan szervízbe vidd a boxot...
2011. júl. 27. 20:05
 5/8 Csicsek Zoltán ***** válasza:
nem csak a szervízt kell beleszámolni hanem a live előfizetést is!
2011. júl. 27. 20:34
 6/8 A kérdező kommentje:
" live előfizetés" az micsoda? Nem nagyon vágom az ilyen dolgokat xD,én még a ps1-2-be nőttem föl :-D
2011. júl. 27. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
live előfizetéssel játszhatsz, interneten keresztül "online", illetve férhetsz hozzá bizonyos szolgáltatásokhoz
2011. júl. 27. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Meghibásodás szempontjából ugyanolyan a két gép most már, szóval nem igazán hibásodnak meg. A 360-nak volt kint a kezdeti hibás szériája, ami túlmelegedett és rrod-s lett, de ezek a gépek már legalább 3 éve nincsenek forgalomban. A live meg az xbox netes felülete, ami 8500 egy évre, míg ez ps-nél a psn, az ingyenes. Bár véleményem szerint az xboxos sokkal stabilabb és igényesebb is.
2011. júl. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!