Hogy tudnék sims 3 kiegészítőt telepíteni? :/
Figyelt kérdés
Az alapjáték fentvan, a kieget is beraktam daemon toolsba, elindul a telepítés aztán kiírja, h az alapjátékot frissíteni kell a kieg teleítése előtt, frissítek-e. Rákattintok, hogy igen, és kiírja, hogy Hiba van a frissítéskor, a telepítés nem folytatható. Tudna valaki segíteni?2011. júl. 27. 18:53
1/5 anonim válasza:
én is sokat szenvedtem vele ami azt illeti most is telepítem kiegeket :D
1. alap játékot felrakod és frissíted launcherjével(ne crackeld)
2. a kiegészítőket szépen sorban m1 mien sorrendben és nézd meg mindegyik után hogy launcher enged-e frissíteni
3. ha fennt van minden már csak crackelni kell
-frissített crackek útmutatóval: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. júl. 28. 23:07
3/5 anonim válasza:
igenám erröl már hallottam de mivan akkor ha nemenged frissíteni? vagy az indítópultban a játékfrissítésekre gondolsz? mert azt nemengedi
4/5 anonim válasza:
énis gondba vagyok a kiegekkel még mostis. pl nekem nemengedi frissíteni vagy ha felraktam az öszes kiegészítőt akkor az utoljára felrakott kiegészítöt kell krekkelni csak?
ja meg még azabaj hogy mikor akarnám 1 kiegészítő indítópaneljét megnyitni a frissítéshez a sima sims 3 indítópanelje indul el :O
5/5 Gabi ***15 válasza:
Sziasztok nekem lenne egy kicsi gondom , felraktam az alapjátékomra 1 kiegészítőt nos elindul meg minden és játszok is vele . De én szeretném frissteni a játékot de nem merem mert a kiegészítő nem eredeti . Szerintetek frissítsem vagy ne . Hálás lennék a válaszokért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!