Assassin's Creed Brotherhood hibás lenne?
Figyelt kérdés
megvettem a játékot(FÉLREÉRTÉS NE ESSEN EREDETI NEM LETÖLTÖTT)vagy 4 hónapja vettem,felraktam,beírtam a CD kódot,működött minden.hát letöltöttem a Prince Of Persia The Forgotten Sands-et másnap,de nem indult el.ideges lettem letöröltem,játszani akartam az assasin's-al,de ekkor jelentkezett az első probléme hogy azt írta hogy a game launcher nem találta a játékot és hogy rakjam újra.töröltem,újraraktam,megint ez volt.töbször is ítram ennek kapcsán de nem érkezett hasznos válasz.hát lemondtam róla pár hónap múlva megint letöltöttem a POP TFS-et akkor működött és akkor elindult (nem tom hogy)az assasin's is igaz nem úgy hogy kérte a bejelentkezést,a multi sem működött,de nem tulajdonítottam neki hibát hanem örültem hogy játszhatok single player módban.hát letöltöttem az assassin's 2-t az is működött,ilyenkor tanultam meg crackelni,a POP-nak egy ilyen kicsomagolós,tömörített változatát szedtem le,amit nem kellett crackelni csak kicsomagolni.minden rendben volt aztán történt az hogy hogy a POP-nál történt egy hiba,amire rájöttem hogy egy bug volt valószínüleg.hát letöltöttem most már egy normál crackelős verziót,felraktam,de egyik assassin's sem indult a game launcher miatt.hát leszedtem megint mind2-t a brotherhood indult a 2 azóta sem,vagy 10x leszedtem már,de semmi,holnap készülök megvenni.viszont rájöttem hogy a game launchernek azért volt baja mert egymás mellett voltak a játékok.a brotherhoodot felraktam a CD-ről az már normálisan indult azt is kérte hogy jelentkezzek be,a kódot viszont nem.a 2-t egy olyan meghajtóra raktam ahol nincs ubi játék de ott is a game launcher.és most jön az igazi baj:a brotherhoodnál mikor bejelentkeztem volna kiírt egy internet hibát.egy vidi segítségével megcsináltam épp ma azt a hosts nevű fájl kellett kitörölni a C:/windows/drivers/etc mappából.hát bejelntkezni betudtam indul a multi a storyhoz viszont nem menti el a profilt és ez a baj.mi a teendő?bocs hogy ennyi felesleges dolgot leírtam de úgy érzem hogy lehetnek okai meg hogy lássátok hogy mennyi mindenen keresztül ment ez a játék.légyszi segítsetek mi előbb.köszi előre is bárkinek2011. júl. 27. 17:40
1/2 anonim válasza:
Lusta voltam végigolvasni de a két játékot ugyanaz a cég csinálta. Lehet hogy nem a csak a popot törölted... hanem vele az act is...
2/2 A kérdező kommentje:
látom nem sok a válaszoló :(
2011. júl. 31. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!