Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell a GTA San Andreas-ba...

Hogy kell a GTA San Andreas-ban felszedni az utcalányokat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 21:27
1 2
 11/15 anonim válasza:

hol találok egy sötét és ideális sikátort a szexhez?

akárhova viszem,nem akar szexelni.

2012. dec. 15. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kell, feltétlenül egy túlzottan elhagyatott hely. Elég egy nagyobb épület mögé beparkolnod a lényeg az, hogy ne járkáljanak körülöttetek emberek, tehát agy zsákutca vagy alagsori lejáró is tökéletes. Ja! És szépen nyugisan vezess közben, mert ha száguldva nekimész valaminek, vagy csak simán gyorsan mész, akkor az is elveszi a kedvüket az akciózástól :D.
2012. dec. 15. 23:07
 13/15 anonim válasza:
köszi,így már megy;)
2012. dec. 17. 11:50
 14/15 anonim válasza:
én lefeküdtem vele de.... Hiába tettem láthatatlanná a kocsit nem láttam semmit csak mozgott az auto...
2015. ápr. 22. 22:13
 15/15 haruka-chan válasza:
a megoldás a bekknqv nevő kód ;) Odamennek hozzád és neked csak a y-t kell megnyomi,ha feltesznek egy kérdést, majd elvinni egy nyugis helyre és a TAB nevű gombbal kezdődik a buli
2016. szept. 18. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!