Ebben a videoban (LENT) a Men of War Assault Squad hanyas patch-je lathato?
Figyelt kérdés
Letoltottem a skidrow os torrentbe de nem tom az enyem hanyas patch es latom ezt a videot az en patch be nincs az hogy a csapatom vagy az ellenseg keken es pirosan latszodjon ha elbujik es megneztem az optionsba de nem kaptam. Es lassan is mozognak a dolgok nalam pl az egysegem ugy kocogva szalad meg akk is ha lonek rajuk es az egesz jatek is lassu hogy tudnam ezt felgzorsitani? Es ha jol megnezitek 3 perc 36 mp nel mikor suply truck ra megy tobb fajta jelenik meg ugy mint az egysegeknel es tobb jarmu is van ami nalam nem mondhato el.2011. júl. 23. 11:47
1/1 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=Zied5WAp8jA itt a video bocsi kihagytam.
2011. júl. 23. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!