Miért nem csinálnak Assassin's Creed I, II vagy Brotherhood-hoz magyarosítást?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy van már egy csomó ilyen kérdés,hogy van-e?De azt szeretném tudni,hogy miért nincs?Már egy csomó játékhoz van,az egyik legjobbra miért nincs?2011. júl. 23. 07:00
1/6 Trollololo válasza:
az I-hez alapból nincs felirat, és én személyszerint nem szeretném ha szinkron lenne hozzá, a többihez meg sztem még azért nincs mert nem ért rá még senki xD
2/6 A kérdező kommentje:
Nem is kéne szinkron,bőven elég lenne a felirat is:)
2011. júl. 23. 09:43
3/6 anonim válasza:
A legjobb választ tőlük kapod xD
vagyis
Kérdezd meg tőlük..
mi nem tudhatjuk.
hülye kérdés
4/6 anonim válasza:
Azért, mert technikailag nem megoldható egyik fordítása sem. Nem lehet belőlük kiszedni a feliratot, így természetesen visszarakni sem. Viszont Trollololo jól írta, az első részben nincsenek feliratozva a párbeszédek, így felesleges lenne. Azonban ezeket páran leírták és összeszedték, így készült nem is egy szövegkönyv a játékból, amit a Magyarítások Portálon letölthetsz.
Vannak magyar feliratos végigjátszás, illetve gameplay videók YouTube-on, keress rájuk.
5/6 anonim válasza:
Bocs, rosszul fogalmaztam. Szóval, 1 db szövegkönyv fordítás van fent MP-n.
6/6 anonim válasza:
mert olyan fájlba vannak a feliratok az ac-khez amit az ubisoft engedélye nélkül nem lehet megnyitni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!