Miért lenne szar az MSI márka?
Figyelt kérdés
Sokan írják, hogy az egy szar, és olyat nem szabad venni. Nekem MSI videókártyám van, és teljesen tökéletes.2011. júl. 22. 12:30
1/3 anonim válasza:
mert olyan hüly*k hogy nem hallottak róla semmit!és ezért sz*rnak hiszik! én nem tudom hogy az e vagy nem e énsem tartom túl jónak!
2/3 A kérdező kommentje:
most veszem észre, hogy rossz kategória -.-
2011. júl. 22. 13:28
3/3 anonim válasza:
Hát mert sokaknak rossz a tapasztalata vele. Örülj neki, hogy a tiéddel még nem volt gond pl, meg neked jó arra, amire használod. Más véleménye meg akkor ne érdekeljen, már úgyis ez van, használod, amíg tudod és kész.
Laptopot biztos nem vennék MSI-t, 3 ismerősöm is vett, 2 évnél tovább egyik se húzta szervíz nélkül, kettő meg kuka teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!