Mi lehet a problema? Combat Arms telepítés. Bővebben lent.
És ha rá nyomsz hogy agree akkor mi van?
Vagy nem lehet rá nyomni?
Ilyesmivel akkor találkoztam amikor Linux-on próbáltam futtatni a Combat Armst,de Windows-on még soha nem tapasztaltam ilyet.
Ha Win7-et vagy Vistát használsz,akkor próbált meg a kompatibilitás varázslót le futtatni a telepítőn és a Win7/Vista automatikusan be állítja a kompatibilitást úgy ahogy jónak itéli.Nálam eddig szinte minden progi tökéletesen működött így.Jobb egérgombbal rá kattintasz a telepítőre és ott a "kompatiibilitási hiba elhárítása" funkcióra kattints vagy valami ilyesmi..Nekem angol Win-em van,abban úgy van hogy "troubleshoot compatibility"
Arra rá nyomsz és automatikusan be konfigolja a programot,játékot hogy megfelelően fusson.
Ha XP-t használsz akkor sajnos fogalmam nincs miért nem tölti be a felhasználó licence szerződést és mit lehetne csinálni vele:(
Hát sajnos nem tudom:(
Pontosan ugyan ezzel a problémával találkoztam Linux-on,de nem találtam megoldást rá viszont Linux-on az agree sem működött,nem ment tovább..
Azt mondod ha rá mész hogy agree akkor tovább megy,és megint ki rak 2 gombot,de nem tudod ki választani hova telepítse.Ha a következő ablakban ki rakja hogy next vagy install és arra rá kattintasz,akkor mi van?Tovább megy?
Végülis akkor hol akadtál el le számítva ezt a kis "zavart"?Magát a játékot egyszerűen nem bírod telepíteni vagy csak nem tudod oda telepíteni ahova te szeretnéd?
Hát nem tudom.Próbáltam megoldást találni a neten,de semmi:(
A nexon fórumon valakinek pontosan ugyan ez a problémája volt mint neked (üres ablak és nem tud telepítési helyett választani),de nem kapott választ,megoldást.A kérdést 3 hónapja tette fel:(
Annyit tudok javasolni hogy frissítsd az XP-t,a videó kártyád illesztő programját és a Directx-t...Ha ez meg van,de nem változott semmi akkor sajnos lövésem sincs miért csinálhatja ezt.
Honnan töltötted le?
Én anno innen szettem le és frankón működött:
Ha te is,akkor próbáld meg a hivatalos client-en keresztül telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!