Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a problema? Combat...

Mi lehet a problema? Combat Arms telepítés. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Felakarom telepíteni a Combat Arms nevű játékot de a Nexon installer nem ad ki semmit csak az alap gombokat. (kép [link] )Mi lehet a gond?
2011. júl. 20. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:

És ha rá nyomsz hogy agree akkor mi van?

Vagy nem lehet rá nyomni?

Ilyesmivel akkor találkoztam amikor Linux-on próbáltam futtatni a Combat Armst,de Windows-on még soha nem tapasztaltam ilyet.

Ha Win7-et vagy Vistát használsz,akkor próbált meg a kompatibilitás varázslót le futtatni a telepítőn és a Win7/Vista automatikusan be állítja a kompatibilitást úgy ahogy jónak itéli.Nálam eddig szinte minden progi tökéletesen működött így.Jobb egérgombbal rá kattintasz a telepítőre és ott a "kompatiibilitási hiba elhárítása" funkcióra kattints vagy valami ilyesmi..Nekem angol Win-em van,abban úgy van hogy "troubleshoot compatibility"

Arra rá nyomsz és automatikusan be konfigolja a programot,játékot hogy megfelelően fusson.

Ha XP-t használsz akkor sajnos fogalmam nincs miért nem tölti be a felhasználó licence szerződést és mit lehetne csinálni vele:(

2011. júl. 22. 16:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Windows XP-m van ha rányomok az agree-re akkor továbbmegy és ugyanúgy csak 2 gombot ad ki és azt se tudom beállítani hogy hova telepítse.
2011. júl. 23. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát sajnos nem tudom:(

Pontosan ugyan ezzel a problémával találkoztam Linux-on,de nem találtam megoldást rá viszont Linux-on az agree sem működött,nem ment tovább..

Azt mondod ha rá mész hogy agree akkor tovább megy,és megint ki rak 2 gombot,de nem tudod ki választani hova telepítse.Ha a következő ablakban ki rakja hogy next vagy install és arra rá kattintasz,akkor mi van?Tovább megy?

Végülis akkor hol akadtál el le számítva ezt a kis "zavart"?Magát a játékot egyszerűen nem bírod telepíteni vagy csak nem tudod oda telepíteni ahova te szeretnéd?

2011. júl. 23. 12:58
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor el kezdi telepíteni de a rendszerlemezre amin meg kb nincs hely mert csak az os-nek csináltam egy külön partíciót.
2011. júl. 24. 08:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.Próbáltam megoldást találni a neten,de semmi:(

A nexon fórumon valakinek pontosan ugyan ez a problémája volt mint neked (üres ablak és nem tud telepítési helyett választani),de nem kapott választ,megoldást.A kérdést 3 hónapja tette fel:(

Annyit tudok javasolni hogy frissítsd az XP-t,a videó kártyád illesztő programját és a Directx-t...Ha ez meg van,de nem változott semmi akkor sajnos lövésem sincs miért csinálhatja ezt.

Honnan töltötted le?

Én anno innen szettem le és frankón működött:

[link]

Ha te is,akkor próbáld meg a hivatalos client-en keresztül telepíteni.

2011. júl. 24. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:
A hivatalon oldalról.
2011. júl. 25. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!