Bitefight tippeket-tanácsokat tud adni valaki?
Figyelt kérdés
Most kezdtem...ezért kéne!2009. ápr. 2. 14:48
1/2 anonim válasza:
Minél kevesebbet dolgozz a temetőben, vadássz emberre és minél kevesebb küldetést vállalj a fogadóban. Ha lehet csak farkast/vámpírt támad, és lehetőleg nálad alacsonyabb szintűeket. Ha így teszel, akkor később fogsz szintet lépni és tudod közben felele tolni a statokat. Így a szinteden nagyon erős leszel előbb-utóbb. Keserves munka, mert az elején nagyon sokan fognak támadni, célszerű esetleg erre az időszakra kincsesládát venni, ha megteheted és persze ha folyamatosan árnyékúr tudsz lenni, az sem jön rosszul. Csak ügyesen! :-)
2/2 anonim válasza:
Én ha végeztem a vadászattal, (mint emberre, mint farkasemberre) és tudom h aznap már nem lépek fel, akkor beállítom a max temetőmunkát, ugyanis ha csak gyengébb szintűeket támadsz, nem lesz tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!