Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baja az assassins creed...

Mi a baja az assassins creed brotherhoodnak?

Figyelt kérdés
a játék eredeti cd-ről megy,a baj az hogy nem tok létrehozni story módhoz egy profilt,és nem működik a multija.vagy lehet hogy be kell jelentkezni amikor indítom?(mert mikor indítom kéri hogy jelentkezzek be,de mindig kiír valami internetes problémát és ezért offline módban futtatom)
2011. júl. 18. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ide kell regisztrálni. Ha megvagy akkor már betudsz lépni online módban is.

2011. júl. 18. 12:04
 2/5 A kérdező kommentje:
nem a belépéssel van gond hanem mikor belépnék akkor kiír valami internet problémát:internet acess problem,unable to access the internet.please verify your connection.you can change network settings in the settings view.de egyébként már regisztrálva vagyok az oldalra és mindig belépek
2011. júl. 18. 17:14
 3/5 anonim válasza:
rossz a neted, pl.: gyenge a jel
2011. júl. 20. 13:08
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor le kell cserélni a netet vagy mi?
2011. júl. 20. 18:49
 5/5 anonim válasza:
Bocs hogy én is kérdést írok válaszul (külön kiírtam kérdésnek azóta se válaszolt senki) de nekem is ubisoft game launcher-el működő játékom van(Shaun White skateboarding) hogy léptél be a játékba offline? (pl.:crack?)
2011. aug. 11. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!