Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Minecraft-ba mennyi kockáig...

A Minecraft-ba mennyi kockáig lehet leásni, és építeni felfele tornyot?

Figyelt kérdés
Osztálytársam mondta hogy egyenes talajon,(tehát nem göndörbe és nem is hegyen) ha lefelé ások akkor 64 kockáig lehet leásni bedrockig.Mert a játékban is minden tárgyból 64 a maximum darab.És ha felfelé építek egy nagy magas tornyot akkor szintén 64 mert a felhők fölött már nem engedi elvileg.Nem próbáltam még ki.Ez tényleg így van?
2011. júl. 17. 01:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
az is jó lehet! ATLANTISZ:D amúgy ha megadod az msn címed(ha van) felveszlek és elküldöm msn-en neked a Minecraft-os képeimet.mindent lefényképeztem a játékból:) amit én csináltam.15 kép összesen
2011. júl. 17. 20:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szoktam fent lenni msn-en és nem hiszem hogy ma még felmegyek, de: mongmate811@gmail.com
2011. júl. 17. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!