A simshungary.hu-ról letöltött, majd a Sim City 4-be berakott tárgyakat ha felépítem, miért (különböző méretű) barna dobozokként épülnek fel? :O
Figyelt kérdés
Például fogok, felépítem a letöltött és a játékba megfelelően berakott állomást, és egy nagy barna doboz épül fel, simcity.com felirattal, a doboz körül kb. 1 négyzetes sávban pedig emberek és padok vannak. Olyan, mintha az állomás be lenne csomagolva egy dobozba! -.-"
Ezt hogyan lehetne eltüntetni?
A simshungary.hu oldal fórumán (ahova regisztrálva vagyok, ugyanezzel a névvel, és felkereshettek ott is :P), szóval az oldal fórumán nem igazán aktívak az emberek, nem nagyon válaszolgatnak... Van ott egy csomó kérdés, és alig van néhány válasz. (Különben én is válaszoltam pár embernek, hogy azért változatosabb legyen az a fórum:PXD).
Gyors válasz kéne, előre is köszi!!! :D
2011. júl. 16. 17:51
1/1 A kérdező kommentje:
Ajj, senki se tudja a megoldást...? :(
2011. aug. 19. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!